Generisk Priligy Dapoxetine 60mg

Priligy er et nytt legemiddel og inneholder dapoxetin hydroklorid som hovedingrediens. Det brukes som behandling for tidlig utløsning hos menn. Tidlig utløsning er også en type seksuell dysfunksjon. Hovedingrediensen dapoxetin tilhører legemiddelklassen kjent som selektive serotonin reopptakshemmere. Det er tilgjengelig på markedet i forskjellige doser. Hver tablett av Priligy har enten 30 mg eller 60 mg av den aktive ingrediensen med hydrokloridbasen.

Brand(s): Duratia
Manufacturer: Dadha Pharma

Virkningsmåte

Den menneskelige utløsningen er styrt av nervesystemet. Legemiddelet virker hovedsakelig ved å hindre gjenopptagelse av serotonin-signalsubstanser i hjernen. Legemidlet avpasser utløsningsrefleksen ved å øke den pudendal-motoriske nervefiber-uttømmingslatensen og redusere varigheten av PMRD.

Denne medisinen er veldig effektiv for eldre menn som lider av for tidlig utløsning på grunn av alder, stress, svakhet eller andre årsaker.  

Indikasjoner for legemiddelet

Denne medisinen kan brukes av menn mellom 18 og 64 år som lider av tidlig utløsning. Ved tidlig utløsning, ejakulerer pasienten kort tid etter penetrering eller før det er ønskelig. Det er liten kontroll over utløsningen og dette kan være til markert fortvilelse og skader på det mannlige egoet.

Kontraindikasjoner for legemiddelet

Denne medisinen er kontraindikert hos pasienter som er sensitive for legemidler i SSRI-klassen eller hos de som har vist hypersensitivitet til hovedingrediensen, dapoxetin hydroklorid. Det er kontraindikert hos pasienter som har hjertetilstander som hjertefeil, pasienter med abnormiteter i ledning, som tredjegrads AV-blokk, som ikke har blitt behandlet med permanent pacemaker eller pasienter som har iskemisk hjertesykdom eller hjerteklaff-lidelser. Det er kontraindikert hos pasienter som tar andre medisiner fra andre legemiddelklasser, som tresykliske antidepressiva, serotonin reopptakshemmere og andre antidepressive legemidler. Det er kontraindikert i behandling med tioridazin.

Forhåndsregler

Denne medisinen er bare indikert hos pasienter med tidlig utløsning og det har ikke blitt rapportert noen forsinkelse av utløsning hos normale pasienter. Det må brukes forsiktig sammen med rekreasjonsmedisiner som ketamin, LSD, MDMA og andre medisiner med beroligende effekt i samme kategori. Å benytte denne medisinen sammen med narkotika og benzodiazepiner kan øke den sedative effekten og forårsake svimmelhet hos pasientene. Å bruke denne medisinen sammen med alkohol kan øke risikoen for ulykkesskade; derfor må man unngå alkohol mens man bruker Priligy.

Bivirkninger av Priligy

Vanlige bivirkninger inkluderer hodepine, tungt hode, ør- og svimmelhet. Noen uvanlige bivirkninger inkluderer hjertebank, asteni, forvirring, synkope og hypotoni. Sjeldne bivirkninger inkluderer selvmordstendenser, mani, slag, blødninger og øyesykdommer som mydriasis

Interaksjoner

Legemiddelet skal ikke konsumeres sammen med anti-koagulerende medisin som Warfarin siden det kan øke varigheten av sistnevntes effekt eller til og med forårsake blødninger. Alltid fortell din lege om andre medisiner du tar. Det må brukes med forsiktighet sammen med antidepressiva og andre rekreasjonsmedisiner.

lever
støtte 24/7
Kommentarer / nye innlegg
April 10, 2015
Flott sted å kjøpe mine medisiner! Bestilte alt jeg trengte tre dager siden, og i dag er det kommet! Veldig enkelt og praktisk nettside.
April 23, 2015
Ble virkelig overrasket over hvor lang tid det tok levering, bare i to dager alt jeg bestilte var her. Kvaliteten på produktet er også stor. tusen takk!
May 8, 2015
Fantastisk sted å kjøpe alt jeg trenger. Alle mine problemer er borte, og jeg ikke engang tenke på dem!
Betalingsmetoder