Generisk Nolvadex Tamoxifen 10/20mg

Nolvadex er en medisin hovedsakelig brukt for behandling av brystkreft hos kvinner. Det inneholder tamoksifensitrat som hovedingrediens. Denne medisinen er ikke beskyttet av opphavsrett, som vil si at merkevarenavnet Nolvadex ikke eies av noe selskap.

Brand(s): Blastofen
Manufacturer: Chandra Phagat

Virkemåte

Nolvadex er en type medisin kalt et antiøstrogen-legemiddel. Det brukes i behandling mot brystkreft hos kvinner. Brystkreft responderer til de kvinnelige hormonene kalt østrogen. Forekomsten av østrogen i kroppen øker veksten av kreftceller og øker hastigheten av svulstutviklingen.

Brystkreft-celler som responderer på det kvinnelige hormonet østrogen er østrogenreseptor-positive kreftceller. Tamoksifensitrat fungerer ved å blokkere effekten av østrogen på de østrogenreseptor-positive kreftcellene. Dette skjer når medisinen finner østrogenreseptorene og gjør disse ufølsomme for effekten av østrogen i kroppen. Brystkreftcellene hungrer etter vekst, men fravær av sensitivitet til hormonet forhindrer formering av disse cellene og stopper utviklingen av kreften hos kvinnen.

Medisinen reduserer også risikoen for å utvikle kreft i andre deler av den kvinnelige kroppen. Medisinen er også brukt i behandling av kvinnelig infertilitet der årsaken ligger i eggløsningen. Denne medisinen bidrar til løsning av egg ved eggløsning og hjelper til å med øke fertiliteten hos kvinner. Tamoksifen forhindrer hypotalamuskjertelen fra å sende meldinger til hypofysen om å stoppe produksjonen av FSH og LH i kroppen, som er nødvendige hormoner for eggløsning. Tamoksifen øker nivåene av FSH og LH, forbedrer sjansen for eggløsning og dermed befruktning og graviditet hos kvinner.

Hva er bruksområdene for denne medisinen?

Legemiddelet brukes i behandling av brystkreft hos kvinner og i tilfeller av infertilitet på grunn av problemer knyttet til eggløsning.

Forhåndsregler

Denne medisinen må tas med forsiktighet av pasienter med høy risiko for brystkreft og hos pasienter som har blitt diagnostisert med brystkreft og får kjemoterapi. Det må brukes med forsiktighet hos pasienter med en historie med brystkreft og blodpropper i årene. Brukes med forsiktighet hos pasienter som har røyket, har vært kraftig overvektig og som har den arvelige blodsykdommen porfyri.

Kontraindikasjoner

Denne medisinen må ikke brukes hos pasienter med familiehistorie av blodpropp i årene, hos gravide kvinner og kvinner som ammer.

Graviditet og amming

Denne medisinen tilfører FDA kategori D og er potensielt skadelig for nyfødte så vel som for fostre. Derfor må ikke under noen omstendighet gravide og ammende bruke denne medisinen. Konsulter legen din for mer informasjon relatert til graviditet og amming.

Bivirkninger

Vanlige bivirkninger av denne medisinen inkluderer hetetokter, væskeretensjon, svimmelhet, hodepine, utflod fra vagina, kløe i kvinnelige genitalier kjent som pruritus vulvae, kvalme, hårtap, krampe i legger og mage og smerter i bein.

Uvanlige og sjeldne bivirkninger inkluderer oppkast, høye kalsiumnivåer i blodet, hevelse i leppene, hepatitt, anemi, livmorfibrom, allergiske hudreaksjoner og betennelse i lungene.

Interaksjoner

Alltid fortell din lege at du bruker Nolvadex før han foreskriver andre legemidler. Orale preventivmidler eller HRT er høyst kontraindikert ved bruk av Nolvadex. Det er risiko for å utvikle propper i blodårene ved bruk av denne medisinen, og du må fortelle legen din at han må foreskrive antikoagulerende legemidler som warfarin mens du tar denne medisinen. Effekten av anti-blodkoagulering av medisinen warfarin kan øke mens du bruker tamoksifen.

Unngå medisiner som bupropion, paroxetin, quindin og cinaclacet. Rifampicin kan redusere effekten av tamoksifen.

lever
støtte 24/7
Kommentarer / nye innlegg
April 10, 2015
Flott sted å kjøpe mine medisiner! Bestilte alt jeg trengte tre dager siden, og i dag er det kommet! Veldig enkelt og praktisk nettside.
April 23, 2015
Ble virkelig overrasket over hvor lang tid det tok levering, bare i to dager alt jeg bestilte var her. Kvaliteten på produktet er også stor. tusen takk!
May 8, 2015
Fantastisk sted å kjøpe alt jeg trenger. Alle mine problemer er borte, og jeg ikke engang tenke på dem!
Betalingsmetoder