Generisk Levitra Vardenafil 10/20/40/60mg

Levitra brukes i behandlingen av erektil dysfunksjon hos menn. Medisinen inneholder vardenafil hydroklorid trihydrat som hovedingrediens. Selskapet som produserer dette legemiddelet er Bayer. Medisinen har blitt veldig populær som et alternativ til sildenafil for behandling av impotens hos menn.

Brand(s): Filitra
Manufacturer: Dadha Pharma

Hvordan virker Levitra?

Denne medisinen er tilgjengelig i form av tabletter og orodispersible tabletter. Hovedingrediensen vardenafil tilhører legemiddelklassen fosfodiesterase type 5-hemmere. Den fungerer på samme måte som sildenafil. Medisinen forhindrer virkningen av enzymer kalt fosfodiesterase type 5. Enzymet er ansvarlig for å fjerne sykliske GMP fra arteriene til penisvevet. Syklisk GMP er en kjemisk budbringer som binder musklene i arterieveggene av penis og utvider dem slik at mer blod kan komme inn i penis og føre til ereksjon.

Penisen blirslapp når den sykliske GMP fjernes fra arteriene av fosfodiesterase type 5-enzymet. Vardenafil forhindrer virkningen av dette enzymet, og det er på grunn av dette at navnet på legemiddelet er fosfodiesterase type 5-hemmer.

Legemiddelet fungerer bare ved seksuell stimulering. Den kan ikke skape ereksjoner på egenhånd hos menn med impotens. Legemiddelet må tas 25 minutter til en time før seksuell aktivitet.

Bruk av Vardenafil

Legemiddelet er nyttig i behandling av erektil dysfunksjon hos menn. Det kan også brukes i behandling av flere andre medisinske tilstander som ikke er opplistet her. Kontakt din farmasøyt eller lege for mer informasjon om bruk av medisinen.

Hvordan ta denne medisinen

Levitra kan tas på tom mage eller, ulikt sildenafil, med mat. Medisinen må tas med rent vann. Hvis du tar den orodispersible tabletten må du konsumere medisinen umiddelbart etter å ha tatt den ut av forpakningen, og den skal tas uten væske. Det anbefales å ta denne medisinen 25 til 60 minutter før seksuell aktivitet. Medisinen kan ha en virkning på penisereksjonen i 4 til 5 timer etter å ha tatt dosen. Ikke ta denne medisinen mer enn en gang om dagen og unngå grapefruktjuice sammen med denne medisinen da dette øker sjansene for bivirkninger.

Forhåndsregler

Hvis ereksjonen varer i mer enn fire timer kontakt din lege umiddelbart. Levitra kan føre til en tilstand kalt priapisme som kan føre til irreversibel skade på penisvevet. Det er en risiko for å bli ør og svimmel etter å ha tatt denne medisinen. Man må unngå å bruke tunge maskiner og kjøre ethvert kjøretøy etter å ha tatt denne medisinen.

Man må bruke legemiddelet med forsiktighet hos gamle pasienter, pasienter med sicklecelle-sykdommer, leukemi, magesår, blødningssykdommer, kardiovaskulære sykdommer, unormal hjerterytme, og nedsatt nyre- eller leverfunksjon.

Kontraindikasjoner

Medisinen må ikke brukes hos kvinner, pasienter under 18 år, pasienter som nylig har hatt hjerteinfarkt, ustabil angina, lavt blodtrykk, alvorlig nedsatt lever- og nyrefunksjon, pasienter med HIV-infeksjoner, pasienter som tar nitratlegemidler og pasienter med fruktoseintoleranse.

Bivirkninger

Vanlige bivirkninger av denne medisinen inkluderer hodepine, dårlig fordøyelse, tett nese, rødming og ørhet. Det finnes noen uvanlige bivirkninger som tretthet, muskulære smerter, pustebesvær, økt hjerteslag, oppkast, tørr munn og hudutslett.

Interaksjoner

Ikke ta denne medisinen sammen med grapefruktjuice. Vardenafil skal ikke tas sammen med legemidler som amylnitrat. Pasienter på over 75 år kan ikke ta vardenafil hvis de bruker soppdrepende legemidler som ketokonazol. Pensling har blitt rapportert hos pasienter som bruker vardenafil sammen med medisingruppen alfablokkere. Pasienter som tar medisin for arytmisk hjerteslag som sotalol og quinidin må unngå denne medisinen.

lever
støtte 24/7
Kommentarer / nye innlegg
April 10, 2015
Flott sted å kjøpe mine medisiner! Bestilte alt jeg trengte tre dager siden, og i dag er det kommet! Veldig enkelt og praktisk nettside.
April 23, 2015
Ble virkelig overrasket over hvor lang tid det tok levering, bare i to dager alt jeg bestilte var her. Kvaliteten på produktet er også stor. tusen takk!
May 8, 2015
Fantastisk sted å kjøpe alt jeg trenger. Alle mine problemer er borte, og jeg ikke engang tenke på dem!
Betalingsmetoder