Generisk Lasix Furosemide 40/100mg

Lasix inneholder furosemid som hovedingrediens. Hovedbruken av Lasix er for behandling av væskeretensjon i kroppen. Disse medisinene kalles ofte vanntabletter. Produsenten av og varemerkeholderen av Lasix er Sanofi Aventis.

Brand(s): Lasix / Frusenex
Manufacturer: Aventis / Geno

Hvordan virker Lasix?

Lasix inneholder den aktive ingrediensen furosemid som er et vanndrivende middel. Medisinen virker ved å øke produksjonen av urin og dermed fjerne den overflødige væsken fra kroppen. Den tilhører den vanndrivende legemiddelklassen. Denne typen av medisiner øker filtreringen av kalium og natrium fra blodet og inn i urinen. Siden kalium og natrium fjernes fra blodet, blir også vann trukket ut samtidig.

Lasix kan benyttes i tilfeller hvor overflødig væske samles i kroppen, som ved ødem. I tilfeller av hjertefeil kan ikke hjertet pumpe nok blod og som et resultat vil lungeødemer utvikles og føre til vanskeligheter med å puste. Lasix hjelper kroppen med å fjerne overflødig væske ved tilfeller av ødem. På samme måte kan væske ansamles i kroppen ved levercirrhose, som fører til ascites. Furosemid-injeksjoner er også tilgjengelig og gis i nødstilfeller hvor medisinen ikke kan administreres via munnen.

Bruk av Lasix

Lasix er indikert i behandling av ødem og overflødig væskeansamling som kan oppstå fra hjertefeil, nyrefeil og sykdommer i lever og lunger.

Forhåndsregler

Når du tar Lasix er det viktig å overvåke din nyrefunksjon og nivå av salter som kalium og natrium. Må brukes med varsomhet hos eldre mennesker, pasienter med nyre- og leversykdommer, forstørret prostatakjertel, lavt blodtrykk og pasienter som har problemer med vannlating.

Det må brukes med forsiktighet hos pasienter med diabetes og gikt.

Kontraindikasjoner

Furosemid er kontraindikert hos pasienter med nyrefeil, dehydrering, lavt blodvolum eller hypovolemi, hypokaliemi, hyponatremi, hepatisk encefalopati og hos mødre som ammer.

Graviditet og amming

Denne medisinen bør brukes med forsiktighet hos gravide pasienter siden den innebærer risiko for fosteret. Denne medisinen hindrer produksjonen av melk og går over i morsmelken; derfor må den kun brukes under medisinsk tilsyn.

Bivirkninger av Lasix

Som med enhver medisin er det noen få bivirkninger ved bruk av Lasix. Vanlige bivirkninger er lavt blodtrykk, svimmelhet, tarmforstyrrelser som fører til kvalme, magesmerter, oppkast, diare og dehydrering. Det kan også oppstå hudutslett, øresus, økt urinsyre, høye sukkerverdier, hodepine, svimmelhet og endrede verdier av natrium, kalium eller kalsium i blodet.

Interaksjoner

Alltid fortell din lege at du tar Lasix før du får foreskrevet enhver annen medisin. Lasix må brukes forsiktig sammen med medisiner som reduserer blodtrykk, som alfablokkere, betablokkere og kalsiumkanalblokker. Det må brukes med forsiktighet sammen med nitrat-legemidler. Ikke kombiner Lasix med noen annen vanndrivende klasse med mindre legen din foreskriver det. Smertestillende må også tas med forsiktighet mens du bruker Lasix siden det kan føre til nyreskader.

lever
støtte 24/7
Kommentarer / nye innlegg
April 10, 2015
Flott sted å kjøpe mine medisiner! Bestilte alt jeg trengte tre dager siden, og i dag er det kommet! Veldig enkelt og praktisk nettside.
April 23, 2015
Ble virkelig overrasket over hvor lang tid det tok levering, bare i to dager alt jeg bestilte var her. Kvaliteten på produktet er også stor. tusen takk!
May 8, 2015
Fantastisk sted å kjøpe alt jeg trenger. Alle mine problemer er borte, og jeg ikke engang tenke på dem!
Betalingsmetoder