Kamgra® Sildenafil Citrate 100mg

Kamagra bruker i behandling av impotens hos menn. Medisinen inneholder sildenafilsitrat som hovedingrediens. Medisinen produseres i India og den blir solgt over hele verden, stort sett fra internett. Sildenafil er et veldig populært valg i behandlingen av erektil dysfunksjon.

Brand(s): Kamagra®
Manufacturer: Ajanta

Hvordan fungerer legemiddelet?

Legemiddelet tilhører en gruppe som kalles hemmere av fosfodiesterase type V. Det stopper virkningen av enzymet kalt PDE 5 og øker aktiviteten til den kjemiske budbringeren kalt syklisk GMP. Denne kjemiske budbringeren er ansvarlig for å binde seg til musklene i arteriene i penis og utvide disse blodårene slik at mer blod kan komme inn i musklene av det mannlige reproduktive organ. Denne medisinen stopper fjerningen av den kjemiske budbringeren syklisk GMP fra veggene i arteriene. På denne måten skaper sildenafilsitrat ereksjon hos impotente menn. Det er ingen rapporter som indikerer forbedrede ereksjoner hos normale individer ved bruk av denne medisinen.

Denne medisinen trenger seksuell stimulering for å fungere, ellers er det ingen libido som øker egenskapene til denne medisinen.

Bruk av Kamagra

Legemiddelet er tilgjengelig i doser av hundre milligram per tablett. Leger anbefaler denne medisinen til alle pasienter som plages med erektil dysfunksjon. Medisinen kan også brukes ved andre tilstander ikke nevnt her. Konsulter med legen din for mer informasjon om legemiddelet.

Kontraindikasjoner for Sildenafil

Legemiddelet er kontraindikert hos pasienter som har den sjeldne, arvelige sykdommen galaktoseintoleranse. Det er også kontraindikert hos pasienter med tilstander av ustabil angina, nylig historie med hjerteinfarkt, abnormiteter i hjerterytme, pasienter med forlenget QT-intervall og hos pasienter med alvorlige og kroniske hjerte, lever og nyredysfunksjoner

Hva må man fortelle legen før man bruker dette legemiddelet?

Alltid fortell legen din om eventuelle synsproblemer, hjerteproblemer, kardiovaskulære sykdommer som lavt eller høyt blodtrykk, nyre- og leversykdommer og hvis du har hatt en allergisk reaksjon til medisiner som sildenafilsitrat eller andre matvarer og legemidler

Hvordan ta denne medisinen?

Kamagra må bare tas sammen med vann. Ta medisinen på tom mage før seksuell aktivitet. Mat forhindrer ordentlig absorbsjon av medisinen i blodstrømmen. Aldri forsøk å overdosere denne medisinen. Overdosering har ingen effekt på sluttresultatet men øker risikoen for bivirkninger.

Hva er interaksjonene av Sildenafil?

Ikke bruk medisinen hvis du tar legemidler som nitroprussid eller andre medisiner i samme klasse, eller nitrat-legemidler som millnitrat og sisaprid.

Sildenafilsitrat har også interaksjoner med antisopp-legemidler som ketokonazol og itrakonazol, med antibiotika som erythromycin, cimetidin, rifampicin og medisiner brukt for behandling av høyt blodtrykk og HIV.

Hva er bivirkningene av Kamagra?

Sildenafilsitrat kan forårsake bivirkninger som allergiske hudreaksjoner, sløret syn, vansker med å skille mellom grønt og blått, brystsmerter, pustebesvær, uregelmessig puls, priapisme og slaganfall.

Uvanlige bivirkninger av dette legemiddelet inkluderer diare, hodepine, fordøyelsesbesvær, rennende nese og rødming.

lever
støtte 24/7
Kommentarer / nye innlegg
April 10, 2015
Flott sted å kjøpe mine medisiner! Bestilte alt jeg trengte tre dager siden, og i dag er det kommet! Veldig enkelt og praktisk nettside.
April 23, 2015
Ble virkelig overrasket over hvor lang tid det tok levering, bare i to dager alt jeg bestilte var her. Kvaliteten på produktet er også stor. tusen takk!
May 8, 2015
Fantastisk sted å kjøpe alt jeg trenger. Alle mine problemer er borte, og jeg ikke engang tenke på dem!
Betalingsmetoder